Volledig scherm
© Nadine Kieboom

Identiteit dode vrouw Drunen nog niet bekend

DRUNEN - De politie kon zondagochtend nog geen mededelingen doen over de identiteit van de dode vrouw die zaterdagavond werd gevonden in een woning in Drunen.

Het lichaam werd rond 19.30 uur aangetroffen in een woning aan de Kortenaerstraat. De politie sluit een misdrijf niet uit, maar doet verder nog geen mededelingen over deze zaak.

De technische recherche is zondag nog steeds bezig met onderzoek. "De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. We zijn daar nog steeds mee bezig", vertelt politiewoordvoerster Imca van Dijk.

Een 25-jarige man werd zaterdagavond gearresteerd. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de vrouw. De man werd volgens de politie aangehouden in de omgeving van de woning waar de dode vrouw is gevonden. Zijn woonplaats is nog onbekend.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.