Volledig scherm
Manifestatie Beleven in de vesting wordt in de Grote of Catharijnekerk gehouden © Hans van den Eeden

In Heusden wordt manifestatie BeLeven in de Vesting gehouden

HEUSDEN - Aan het bevorderen van de leefbaarheid in de vesting Heusden kunnen bewoners en ondernemers ook zelf een bijdrage leveren. Binnen de vesting leven tal van ideeën die meer dan de moeite waard zijn.

Het is van belang om deze ideeën op te pakken en verder uit te werken. Dit is de mening van de Bewonersvereniging, Ondernemersvereniging en de Gemeente Heusden. Met de naam “BeLeven in de Vesting” geven bewoners en ondernemers daarmee invulling aan het gemeentelijk project De Buurt Bestuurt.

Manifestatie
Op dinsdagavond 5 juli worden tijdens de manifestatie in de Grote of Catharijnekerk de resultaten van de in mei gehouden dialoogavonden gepresenteerd. Na 5 juli zullen werkgroepen aan de slag gaan met de actiepunten. “Sommige ideeen zullen snel kunnen worden gerealiseerd, voor andere acties zal meer tijd nodig zijn. Zo werken we met elkaar aan de vesting van onze dromen”.

Voorbereidingen
De gemeente Heusden is druk bezig om in alle kernen van de gemeente werkgroepen De Buurt Bestuurt op te richten. De bijeenkomst op dinsdag 5 juli begint om 19:30 uur. Iedereen die woont en/of werkt in de vesting kan zich aanmelden per mail of bij het Heusdens IJshuijs aan de Botermarkt.

Waalwijk, Heusden e.o.