Volledig scherm
© Milan Rinck

In liefdevolle herinnering verruilt abdij Mariënkroon voor kapel in Tilburg

WAALWIJK/NIEUWKUIJK - 'In liefdevolle herinnering' verdwijnt uit De Langstraat. Na twintig bijeenkomsten in de regio waarbij overledenen werden herdacht, wijkt organisator Adri Faro uit naar de Hasseltse Kapel in Tilburg. De bijeenkomst heeft plaats zaterdag 24 maart, om 11.30 uur. De kapel aan het Hasseltplein 7 is open vanaf 11.00 uur.

Twintig jaar lang had de viering 'In liefdevolle herinnering' plaats op de zaterdag voor Palmpasen. De eerste bijeenkomst was in de Kapel van het Broederklooster in het centrum van Waalwijk. Nadat klooster en kapel moesten wijken voor winkelcentrum De Els, werd in abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk een nieuwe plek gevonden. 

Kosten

Daar komt nu ook een einde aan, omdat gebruik van de kapel voor de organisatie van 'In liefdevolle herinnering' te duur is geworden. Vandaar de overstap naar de Hasseltse kapel.

Wie tijdens de herdenking een gedicht wil inbrengen of wil voorlezen, wordt gevraagd vooraf contact op te nemen met Adri Faro, via 0416-349992 of via 06-22229811. Deelnemers kunnen een (onverpakte) bloem meebrengen en in een vaas plaatsen. Mensen wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden, met daarbij het verzoek maximaal twee namen op te geven van overledenen om te herdenken. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement