Volledig scherm
Het pand aan de Marconilaan 5 in Drunen. © Google Streetview

Installatiebedrijf Breman Zuid verhuist naar Drunen

DRUNEN - Installatiebedrijf Breman Zuid, waar zo’n tachtig mensen werken, verhuist van Spang-Capelle naar Drunen. Het bedrijf groeide in Sprang-Capelle uit zijn jasje en heeft het pand Marconilaan 5 gekocht. Dat pand, direct langs de A59, stond al geruime tijd leeg.

Breman Zuid is onderdeel van de Breman Installatiegroep, een van de grootste spelers in de installatiebranche. De groep, die vorig jaar het 90-jarig jubileum vierde, bestaat uit 39 bedrijven en telt 1600 medewerkers. Breman Zuid verwacht in het nieuwe pand in Drunen verder te kunnen groeien.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.