Volledig scherm

Jop voor Oudheusden is besteld

OUDHEUSDEN – De stilte die heerst rond de overdekte jongerenontmoetingsplek (jop) die Oudheusden moet krijgen, betekent niet dat het plan is afgeblazen. Sterker nog, de jop is inmiddels besteld.

De gemeente Heusden gaat uit van een levertijd van 8 tot 10 weken. Als het materiaal binnen is, gaat de gemeente ‘in nauw overleg’ met de jongeren en buurtbewoners aan de slag met de plaatsing.

De jop komt vlakbij de voetbalkooi aan de Herptseweg in Oudheusden. De komst liep vertraging op doordat omwonenden een aantal ‘zorgpuntjes’hadden.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.