Volledig scherm
Simone en Rob van Opzeeland met de zojuist gekregen trofee. © Ben Ackermans/BD

Kivits Drunen pakt prijs met prestige

TILBURG/ELSHOUT - Logistiek dienstverlener Kivits Drunen is dit jaar de winnaar van de BOV-Trofee. De eigenaren Rob van Opzeeland en Simone van Opzeeland-Kivits namen de prijs donderdagavond in ontvangst in de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone. 

De jury was onder de indruk van 'de heldere strategie en de consequente executie daarvan' bij het bedrijf.  Kivits troefde mede-finalisten HBL Online uit Tilburg (gereedschappenverkoper via het web) en KTBA uit Kaatsheuvel (dienstverlener voedselveiligheid) af. 

De BOV-Troffe is de meest prestigieuze ondernemersprijs in Midden-Brabant. Het thema dit jaar was 'Fast Forward'. De Juniorkamer Hart van Brabant is de organisator. Een kleine 700 mensen woonden de bijeenkomst met diner bij. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Vliedberg dringend op zoek naar een geldautomaat; omgeving Burgemeester van Houtplein Vlijmen verstoken van 'flappentap'
    PREMIUM

    De Vliedberg dringend op zoek naar een geldauto­maat; omgeving Burgemees­ter van Houtplein Vlijmen verstoken van 'flappentap'

    VLIJMEN - In de directe omgeving van het Burgemeester van Houtplein op Vlijmen-Vliedberg moet zo snel mogelijk weer een pinautomaat komen. De wijk is nu verstoken van die voorziening, nadat de automaten bij de Coop-supermarkt zijn afgesloten. ,,Vooral voor de ouderen in de buurt is het erg problematisch", aldus Ilonka Mudde van Buurt Bestuurt op de Vliedberg.

Waalwijk, Heusden e.o.