Volledig scherm
© Hans van den Eeden

N-Joy vindt zijn stek bij zwembad Het Run in Drunen

DRUNEN - De zomer valt tegen, maar dat leidt niet tot tandengeknars bij zwembad Het Run in Drunen. Bedrijfsleider Stanley van Damme ziet de toekomst van het openluchtbad met vertrouwen tegemoet.

Het Drunense bad wordt tegenwoordig geexploiteerd door de Stichting N-Joy. Die beseft dat je met alleen een zwembad het niet redt. Het roer is omgegaan bij Het Run. Er is samenwerking gezocht en gevonden met verenigingen en instellingen, die dankbaar profiteren van de faciliteiten die Het Run biedt.

Maatschappelijke taken
N-Joy ziet volgens Van Damme veel in maatschappelijke taken die uiteindelijk geld op zullen leveren. N-Joy is in Drunen onder meer actief op het gebied van zorg, reclassering, reintegratie en kinder- en jongerenopvang. De Stichting werkt bijvoorbeeld samen met zorginstelling Prisma, kinderopvang Mikz en sportverenigingen.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.