Volledig scherm
© Nadine Kieboom

OM denkt dat verdachte dodelijke steekpartij in Drunen slachtoffer ook heeft aangerand

DRUNEN - De 25-jarige man die terechtstaat voor de moord op Jolanda Steeghs in Drunen wordt ook verdacht van een poging tot aanranding van de destijds 52-jarige Drunense en van mishandeling van een plaatselijke barman.

Dat bleek maandag tijdens een zitting in de rechtbank in Den Bosch. Tijdens het politieonderzoek is dna van de verdachte aangetroffen op het onderlichaam van Steeghs, vertelde de officier van justitie. Details over de vermeende mishandeling werden niet meegedeeld. Dat gebeurt vermoedelijk tijdens de volgende zitting.

Op 10 januari werd Steeghs in haar huis aan de Kortenaerstraat met messteken om het leven gebracht. Een avond eerder zou de verdachte een lokale barman hebben mishandeld.

  1. Burendag Elshout écht voor buren

    Burendag Elshout écht voor buren

    ELSHOUT - D'n Elshof in Elshout is een gebouw waar vooral ouderenactiviteiten worden gehouden. Dus als je d'r op Burendag - het is vandaag Buurtlunch! - naar binnen loopt en er alleen maar dertig ouderen ziet zitten dan vraag je je af of ze niet gewoon hun vaste bubs binnen hebben. Niet dus, verzekert André van Hulten, voorzitter van stichting D'n Elshof. ,,Dit zijn écht de directe buren. We halen ze binnen omdat ze vanwege onze activiteiten ook weleens overlast hebben, geluid, drukte, parkeren. Nu doen we iets terug." 

Waalwijk, Heusden e.o.