Volledig scherm

Omwonenden: 'Priemsteeg Vlijmen is te druk'

VLIJMEN - De politieke partij Heusden Eén wil van het college van burgemeester en wethouders van Heusden weten of onderzoek is gedaan naar het verkeer op de Priemsteeg.

Het wordt namelijk steeds drukker op de weg tussen Vlijmen, bij de nieuwe wijk Geerpark, en Haarsteeg. Dat is de ervaring van omwonenden. Ze hebben hun zorgen geuit bij Heusden Eén. Ad Buijs van de partij: „De Priemsteeg is een smalle weg. Omwonenden merken met name in het weekend als v.v. Haarsteeg een thuiswedstrijd speelt, dat er heel veel verkeer over de straat gaat.” Voetbalclub Haarsteeg ligt langs de Priemsteeg.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.