Volledig scherm
Zwembad het Run in Drunen © Jeroen de Jong/ Beeld Werkt

Optisport gaat zwembad Het Run in Drunen exploiteren voor 114.000 euro

DRUNEN - Optisport gaat dit jaar definitief openluchtzwembad Het Run in Drunen exploiteren, voor een bedrag van 114.422 euro. De bedoeling is dat het bad per 1 mei opengaat. 

Vorige week kreeg Optisport het bad al voorlopig gegund. De afgelopen zeven dagen kon bezwaar worden gemaakt tegen de door de gemeente Heusden gevolgde aanbestedingsprocedure. Volgens de gemeente zijn er geen bezwaren ingediend. Daarmee is de exploitatie definitief gegund.

Met het bedrag van ruim 114.000 euro blijft Optisport flink onder het maximumbedrag van 155.000 euro dat Heusden dit jaar wil bijdragen. De gunning geldt voor één jaar. In de loop van dit jaar start de gunningsprocedure voor de jaren vanaf 2019.

Bijdrage

Naast Optisport was er nog één andere belangstellende die een bod heeft uitgebracht. Welke dat is en tegen wel bedrag die Het Run dit jaar wilde exploiteren is niet bekend.

De vorige exploitant was N-Joy, die begin dit jaar failliet ging. Ook het Run BV, dat het bad van 2013 tot 2015 exploiteerde ging uiteindelijk failliet. Beide moesten het doen zonder gemeentelijke bijdrage.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement