Volledig scherm
Optreden De Eendracht © Hans van den Eeden

Sfeervol midzomerconcert in Heusden

HEUSDEN - Op de Visbank in Heusden werd zondag de vierde editie van het Midzomerconcert gehouden. Dit gebeurde op de Visbank, met uitzicht op een van de standerdmolens. 

Bij de start werd door de 21 leden tellende Bigband Waalwijk met het spelen van jazzmuziek meteen de toon gezet. Het publiek genoot ontspannen achter een wit biertje, of iets anders, op een van de terrassen van de Vismarkt. Daarna verzorgde harmonie De Eendracht uit Heusden een gevarieerd programma uit de bekende Disney Films. Ondersteund door het combo van de Bigband uit Waalwijk en De Eendracht uit Heusden vertolkte zangeres Wendy Kimenai onder andere het lied 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij.

,,Het is een grote verrassing om deze muziek en sfeer in Heusden aan te treffen. We zijn vanuit Den Bosch met onze boot naar Heusden komen varen en we genieten met volle teugen", aldus Walter de Bonth uit Den Bosch. De organisatie was in handen van Harmonie De Eendracht, onder leiding van dirigent Ad van Beek.

  1. Burendag Elshout écht voor buren

    Burendag Elshout écht voor buren

    ELSHOUT - D'n Elshof in Elshout is een gebouw waar vooral ouderenactiviteiten worden gehouden. Dus als je d'r op Burendag - het is vandaag Buurtlunch! - naar binnen loopt en er alleen maar dertig ouderen ziet zitten dan vraag je je af of ze niet gewoon hun vaste bubs binnen hebben. Niet dus, verzekert André van Hulten, voorzitter van stichting D'n Elshof. ,,Dit zijn écht de directe buren. We halen ze binnen omdat ze vanwege onze activiteiten ook weleens overlast hebben, geluid, drukte, parkeren. Nu doen we iets terug." 

Waalwijk, Heusden e.o.