Volledig scherm
De Voorste Venne © Dik de Joode/BD

Tien gegadigden voor huur ruimte in De Voorste Venne in Drunen

DRUNEN - Tien instanties en bedrijven hebben laten weten geïnteresseerd te zijn om ruimte huren in cultureel centrum De Voorste Venne in Drunen. Dat is inclusief de huidige huurders.

Belangstellenden konden zich tot vrijdag melden bij de gemeente Heusden, als ze tenminste nog invloed wilden uitoefenen over hoe onder meer de indeling van De Voorste Venne er straks uit komt te zien. Wie zich nu nog meldt, komt zeker in beeld als huurder maar zal minder invloed hebben op de uiteindelijke inrichting.

De Heusdense politiek praat maandagavond verder over de renovatie en de toekomst van De Voorste Venne. Renovatie is dringend noodzakelijk. De verhouding tussen de gemeente Heusden en het bestuur van stichting De Voorste Venne is gespannen, zeker nu dat bestuur scherpe kritiek heeft geuit op de rol en de handelwijze van de gemeente.

Wethouder Wim van Engeland wil slechts kort en schriftelijk reageren op de kritiek: ,,De Voorste Venne was en is wat de gemeente betreft een belangrijke partij, die we graag zouden behouden voor De Voorste Venne. Daarom hebben we contact opgenomen om met elkaar in gesprek te gaan over de gevoelens die spreken uit het bericht in de pers.”

Waalwijk, Heusden e.o.