Volledig scherm
Susan Cleutjens ontvangt van wethouder Martin van de Poel de felicitaties voor haar verkiezing tot Trots van de Wijk. © Kees Klijn

Vliedbergse Susan Cleutjens ontvangt vrijwilligersprijs in Vlijmen

VLIJMEN - De Vliedbergse Susan Cleutjens ontving woensdagavond de vrijwilligersprijs Trots van de Wijk, voor haar inzet in buurthuis De Mand in Vlijmen.

Cleutjens is met hart en ziel verbonden aan soos-disco De Voorkant, die eens per maand in buurthuis De Mand in Vlijmen voor verstandelijk gehandicapten wordt gehouden. Dat werd woensdagavond in datzelfde buurthuis gewaardeerd met de vrijwilligersprijs. Die ontving de Vliedbergse uit handen van Terus Boom, die vorig jaar de eerste editie won.

Acht wijkbewoners werden bij Buurt Bestuurt aangemeld. Behalve Cleutjens werden er nog drie genomineerd. Annemieke Kamphuis vanwege haar inspanningen voor de straatopera die deze zomer in de Vliedberg werd gehouden, Toon Henskens voor het schoonhouden van de brandgangen in zijn buurtje, en Peter Hogedoorn wegens zijn inspanningen als EHBO'er en horecavrijwilliger in De Mand.

Er zijn meer dan vijfhonderd stemmen uitgebracht.

Waalwijk, Heusden e.o.