Volledig scherm
De nieuw te bouwen sporthal in Drunen. © Architectenbureau De Twee Snoeken

Wat wordt de nieuwe naam van sporthal Drunen?

DRUNEN - Het begon met tachtig suggesties, nog vijf zijn er over: namen voor de nieuwe gemeentelijke sporthal in Drunen die in aanbouw is.

De jury heeft de volgende namen geselecteerd: Dillenburcht, De Helling, Drunenburg, Hoge Braken en Sport4All. De keuze is nu aan het volk. Stemmen kan via een speciale link op de website van de gemeente Heusden.

De nieuwe sporthal in wijk Dillenburg in Drunen, aan de Prins Hendrikstraat, krijgt steeds meer vorm. De hal, die Onder de Bogen gaat vervangen, gaat zo’n zes miljoen euro kosten. De hal wordt 54 meter lang, 49 meter breed en krijgt een vrije hoogte van zeven meter. In totaal is de hal elf meter hoog.

  1. Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

    HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

Waalwijk, Heusden e.o.