Volledig scherm
Best Kept Secret © Friendly Fire

Arcade Fire naar Best Kept Secret in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK – Arcade Fire is toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret in Hilvarenbeek. De Canadese band sluit op zaterdag 17 juni het hoofdpodium af.

Twee weken geleden maakte de organisatie van Best Kept Secret al bekend dat Radiohead gaat optreden. Die band sluit het festival op zondag af. In totaal komen er zo’n 100 artiesten, bands en dj’s.

Best Kept Secret vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. De voorverkoop start op zaterdag 19 november. De afgelopen editie was met 25.000 bezoekers uitverkocht. Voor het komende festival verkoopt de organisatie hetzelfde aantal tickets.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.