Volledig scherm
Beerseweg Diessen © De Kort Media/Toby de Kort

Automobilist (26) botst tegen boom in Diessen, zwaargewond naar ziekenhuis

DIESSEN - Op de Beerseweg in Diessen heeft vrijdagavond rond 23.00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto botste frontaal tegen een boom. De bestuurder, een 26-jarige man uit de gemeente Oost- West- en Middelbeers, raakte daarbij zwaargewond.

De man verloor vermoedelijk door nog onbekende oorzaak in een bocht de macht over het stuur en belandde tegen een boom. Er waren verder geen inzittenden.

De ravage na het ongeval was enorm, overal lagen brokstukken. Meerdere omstanders verleenden eerste hulp. De bestuurder zat bekneld en kon door de politie worden bevrijd. Agenten legden hem in de berm en sloten de AED aan. 

Hoofdletsel

Op dat moment landde de traumahelikopter en volgde ook snel de ambulance waarna medisch personeel verder ging met de behandeling van het slachtoffer.  Hij werd met hoofdletsel onder begeleiding van een trauma-arts naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

De politie informeerde de ouders van de man. 

De Beerseweg was uren afgesloten voor technisch onderzoek. 

Volledig scherm
Beerseweg Diessen © De Kort Media/Toby de Kort
Volledig scherm
Beerseweg Diessen © De Kort Media/Toby de Kort
  1. Verzetsverhaal Van der Heijden uit Hilvarenbeek vertolkt door zoon, ‘Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest’
    PREMIUM
    Bevrijding 75 jaar

    Verzetsver­haal Van der Heijden uit Hilvaren­beek vertolkt door zoon, ‘Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest’

    HILVARENBEEK - Hilvarenbekenaar Eugène van der Heijden was tijdens de Tweede Wereldoorlog een spil in het lokale verzet, maar moest daarvoor een hoge prijs betalen. Volgende week zondag, als in cultureel centrum Elckerlyc 75 jaar Vrijheid in Hilvarenbeek wordt gevierd, vertelt zoon Staf het bijzondere verhaal van zijn vader in een theatervoorstelling.

Tilburg e.o.