Safaripark Beekse Bergen wint drie Diamond Themepark Awards.
Volledig scherm
Safaripark Beekse Bergen wint drie Diamond Themepark Awards. © Diamond Themepark Awards

Beekse Bergen wint drie Diamond Themepark Awards

HILVARENBEEK - Safaripark de Beekse Bergen heeft dinsdag drie Diamond Themepark awards in ontvangst mogen nemen. Het park heeft gewonnen in de categorieën ‘beste dierenpark’, ‘mooiste dierenverblijf’ en ‘leukste acties op social media’. 

Beekse Bergen laat weten dat ze trots zijn dat het nieuwe doorloopverblijf Edge of Africa is bekroond met de titel ‘mooiste dierenverblijf’. Daarnaast vinden ze het ‘geweldig dat we wederom tot beste dierenpark van Nederland zijn verkozen door de bezoekers’. ,,Daar doen we het allemaal voor!” 

De organisatoren achter de Diamond ThemePark Awards willen voornamelijk parken uit België en Nederland in de kijker zetten, maar ook andere parken in Europa worden meegenomen. 

De vakjury bestaat uit een fanjury en een parkjury waarbij de parken zelf (de genomineerde parken uit België en Nederland) vanuit hun professionele kijk een stem kunnen uitbrengen op de beste kandidaten in België en Nederland. De combinatie van hun stemmen (via de ranking) bepalen voor de helft de uitslag van de Diamond ThemePark Awards. De andere helft wordt bepaald door het publiek.

Safaripark Beekse Bergen wint drie Diamond Themepark Awards.
Volledig scherm
Safaripark Beekse Bergen wint drie Diamond Themepark Awards. © Diamond Themepark Awards
  1. Gemeenteraden zoeken creatieve vergaderopties in coronatijd

    Gemeentera­den zoeken creatieve vergaderop­ties in coronatijd

    TILBURG - Het is een wat desolate aanblik. Burgemeester Mark van Stappershoef die samen met griffier - op uiteraard gepaste afstand - in een lege raadszaal zit. Na een kleine minuut kijkt de voorzitter van de gemeenteraad van Goirle op zijn horloge. ,,Er was een raadsvergadering uitgeschreven, maar er is geen raadslid aanwezig. Dat betekent dat het quorum niet is gehaald en er ons niets anders rest dan de vergadering te verzetten.”

Tilburg e.o.