Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Bestelbus vol vaten afval achtergelaten in Diessen

DIESSEN - Aan de Turkaaweg in Diessen is donderdagnacht een bestelbus achtergelaten die vol zat met vaten afval. De politie gaat er vanuit dat de vaten vol zitten met drugsafval.

De politie kreeg rond 04.40 uur een melding binnen over de verlaten bestelbus. De bus was geparkeerd aan de Turkaaweg, tussen de Molenstraat en de Beerseweg. 

Agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. De bus bleek vol met vaten te staan waar een weeïge lucht vanaf kwam. Omdat de politie vermoedde dat er drugsafval in de vaten zat, werd de omgeving afgezet. 

De milieudienst van de politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van het busje en het afval. De brandweer heeft metingen verricht en de gemeente is op de hoogte gebracht van de vondst.

  1. Verzetsverhaal Van der Heijden uit Hilvarenbeek vertolkt door zoon, ‘Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest’
    PREMIUM
    Bevrijding 75 jaar

    Verzetsver­haal Van der Heijden uit Hilvaren­beek vertolkt door zoon, ‘Ik ben nog nooit zo dichtbij geweest’

    HILVARENBEEK - Hilvarenbekenaar Eugène van der Heijden was tijdens de Tweede Wereldoorlog een spil in het lokale verzet, maar moest daarvoor een hoge prijs betalen. Volgende week zondag, als in cultureel centrum Elckerlyc 75 jaar Vrijheid in Hilvarenbeek wordt gevierd, vertelt zoon Staf het bijzondere verhaal van zijn vader in een theatervoorstelling.

Tilburg e.o.