Bromfietser komt onder aanhanger tractor in Hilvarenbeek, bromfietser ernstig gewond, Diessenseweg afgesloten

VIDEOHILVARENBEEK - Bij een aanrijding tussen een bromfietser en een tractor met aanhanger op de Diessenseweg in Hilvarenbeek is vanmorgen rond 08.00 uur een bromfietser ernstig gewond geraakt. De Diessenseweg is voorlopig volledig afgesloten.

De bromfietser, een jonge man, reed op het fietspad op de Diessenseweg. De tractor reed ook op de Diessenseweg en sloeg af richting Groenendaal. Daarbij kwam de bromfietser onder de aanhanger terecht. 

De traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te verlenen. De bromfietser is ernstig gewond naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Reconstructie

De Diessenseweg blijft voorlopig afgesloten omdat de politie een reconstructie gaat doen van het ongeval.

Volledig scherm
© Toby de Kort/De Kort Media
Volledig scherm
© Toby de Kort/De Kort Media
  1. Kermis in Hilvarenbeek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

    Kermis in Hilvaren­beek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

    HILVARENBEEK - De kermis in Hilvarenbeek wordt in 2019 niet gehouden in het traditionele tweede weekend van juni, maar in het weekend vóór Hemelvaart. Dat heeft het Beekse college besloten omdat het tweede weekend van juni volgend jaar gelijk valt met Pinksteren. Veel kermisexploitanten hebben dan een vaste plek op pinksterevenementen. Hilvarenbeek wil de kermis in 2019 ook aangrijpen voor een aantal vernieuwingen.
  2. Inbreker loopt op gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in camera en komt terug voor tweede ronde

    Inbreker loopt op gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in camera en komt terug voor tweede ronde

    DIESSEN - Een getatoeëerde inbreker die op z'n dooie akkertje rondwandelt, dingen meeneemt, weggaat en even later nog eens terugkomt om een tweede lading mee te nemen. Ondertussen kijkt hij ook nog eens recht in de bewakingscamera. De politie toonde dinsdagavond in Opsporing Verzocht de opvallende beelden die de bewakingscamera van de woning aan de Echternachtstraat in Diessen registreerden op 21 mei.

Tilburg e.o.