Volledig scherm
Deze danceliefhebbers trotseren de regen. © Karlijn Houterman/BD

Decibel Outdoor gaat samen met 60.000 bezoekers los in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK – Decibel Outdoor, dat zo’n 60.000 bezoekers trekt, kende vrijdag al haar ‘kick-off party’, maar de Decibeldag bij uitstek blijft de zaterdag. Eén van de best bezochte dancefestivals van Nederland is ondanks het druilerige weer toch een groot feest geworden.

Op de mainstage in Hilvarenbeek staan onder andere Tilburger Brannon Heart en Adaro. In The Pussy Lounge draaien Paul Elstak en Darkraver. Verreweg de meeste bezoekers komen uit Nederland met Brabant als hofleverancier. Na Nederland komen de meeste gasten uit Duitsland en Frankrijk.

Het is dit jaar de tiende keer dat Decibel in de Beekse Bergen zit. Aan de zijde van het safarikamp is dit jaar een nieuw terrein ingericht waar weekendgasten kunnen kamperen. Zondag gaat het Beekse feest vanaf 14:00 uur verder.


Onze verslaggeefster Karlijn Houterman is erbij:

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kermis in Hilvarenbeek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

    Kermis in Hilvaren­beek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

    HILVARENBEEK - De kermis in Hilvarenbeek wordt in 2019 niet gehouden in het traditionele tweede weekend van juni, maar in het weekend vóór Hemelvaart. Dat heeft het Beekse college besloten omdat het tweede weekend van juni volgend jaar gelijk valt met Pinksteren. Veel kermisexploitanten hebben dan een vaste plek op pinksterevenementen. Hilvarenbeek wil de kermis in 2019 ook aangrijpen voor een aantal vernieuwingen.
  2. Inbreker loopt op gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in camera en komt terug voor tweede ronde

    Inbreker loopt op gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in camera en komt terug voor tweede ronde

    DIESSEN - Een getatoeëerde inbreker die op z'n dooie akkertje rondwandelt, dingen meeneemt, weggaat en even later nog eens terugkomt om een tweede lading mee te nemen. Ondertussen kijkt hij ook nog eens recht in de bewakingscamera. De politie toonde dinsdagavond in Opsporing Verzocht de opvallende beelden die de bewakingscamera van de woning aan de Echternachtstraat in Diessen registreerden op 21 mei.

Tilburg e.o.