Volledig scherm
Foto van een eerder editie van Decibel Outdoor. © b2s

Decibel Outdoor ook komende tien jaar op Beekse Bergen in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - Bezoekers van Decibel Outdoor reizen ook komend decennium af naar de Beekse Bergen. Festivalorganisator B2S en Libéma, eigenaar van het Hilvarenbeekse park, hebben een tienjarige huurovereenkomst gesloten.

De vernieuwde overeenkomst heeft al betrekking op de komende editie van het hardcore-festival, dat van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus plaatsvindt. 

,,Het nieuwe evenementenbeleid vanuit de gemeente Hilvarenbeek geeft ons vanaf dit jaar de mogelijkheid de festivalervaring voor onze bezoekers enorm te verbeteren. In het verleden maakten we alleen zaterdag gebruik van het festivalterrein, de overige dagen waren er alleen activiteiten op de camping", weet algemeen directeur Vincent van der Heijden van dance-organisator b2s.

Ook Niels de Wildt, divisiedirecteur van Libéma, is in zijn nopjes met de vernieuwde overeenkomst: ,,Het is niet meer dan logisch dat we na dertien succesvolle edities wederom een langdurige samenwerking aangaan.” 

Vanaf dit jaar is het festivalterrein van vrijdag tot en met zondag begaanbaar. Het betreft de veertiende editie van Decibel Outdoor op de Beekse Bergen. DJ's als Paul Elstak, Angerfist, Brennan Heart, Gunz for Hire, Headhunterz en Radical Redemption nemen de komende editie plaats achter de draaitafels. Het festival kende zijn eerste editie in 2002, in het Zuid-Hollandse Mijnsheerenland. 

Tilburg e.o.