Volledig scherm
Bij herberg In den Bockenreyder kwamen al vroeg ruiters met hun dampende paarden op de koffie. © Jan van Eijndhoven

Een super zonnige zondag en dun laagje ijs op De Flaes

Esbeek – Nederland wordt vandaag getrakteerd op een super zonnige zondag. En dat was te merken op landgoed De Utrecht bij Esbeek. 

Bij herberg In den Bockenreyder kwamen al vroeg ruiters met hun dampende paarden op de koffie. Gezinnen trokken met de kinderen richting de uitkijktoren bij de Flaes en Goorven. Op de Flaes lag een filterdun laagje ijs.

Volledig scherm
Gezinnen trokken met de kinderen richting de uitkijktoren bij de Flaes en Goorven. © Jan van Eijndhoven
Volledig scherm
Mensen wandelend in het zonlicht dat zijn weg naar beneden door de bomen vindt. © Jan van Eijndhoven
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Getatoeëerde inbreker loopt op dooie gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in bewakingscamera, en komt terug voor tweede ronde

    Getatoeëer­de inbreker loopt op dooie gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in bewakings­ca­me­ra, en komt terug voor tweede ronde

    DIESSEN - Een getatoeëerde inbreker die op z'n dooie akkertje rondwandelt, dingen meeneemt, weggaat en even later nog eens terugkomt om een tweede lading mee te nemen. Ondertussen kijkt hij ook nog eens recht in de bewakingscamera. De politie toonde dinsdagavond in Opsporing Verzocht de opvallende beelden die de bewakingscamera van de woning aan de Echternachtstraat in Diessen registreerden op 21 mei.

Tilburg e.o.