Volledig scherm
Fractievoorzitter Gon Boers van HOI Werkt. © HOI Werkt

Gon Boers opnieuw lijsttrekker van HOI Werkt in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - Gon Boers is bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in Hilvarenbeek opnieuw lijsttrekker voor HOI Werkt. Tijdens de algemene ledenvergadering werd de huidige fractievoorzitter met unanieme stemmen herkozen. Op nummer twee staat Jozef van der Maas. André Fouchier staat op drie. Rian van de Schoot en Bart Elbers staan op vier en vijf van de kieslijst.

Op de opvallend grote kieslijst van HOI Werkt staan in totaal 50 namen. Nieuwkomer als nummer 6 op de lijst is de 22-jarige Ko Hamelink die sinds 1,5 jaar actief is voor HOI Werkt als commissielid. Opmerkelijk is verder dat het huidige raadslid Johan Tameris een stapje terug doet op de lijst. Hij ambieert een nieuwe rol als commissievoorzitter.

HOI Werkt (HOI staat voor Helder Open en Integer) was de afgelopen raadsperiode de enige oppositiepartij met 6 zetels in de raad. Daarmee is het de op één na grootste fractie. Gemeenschapslijst heeft 7 zetels.

Volledig scherm
De nieuwe fractie van HOI Werkt. © HOI Werkt
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lokale heffingen gaan flink stijgen: bekijk hier wat dat betekent voor jouw gemeente

    Lokale heffingen gaan flink stijgen: bekijk hier wat dat betekent voor jouw gemeente

    LOON OP ZAND - Lokale heffingen brengen dit jaar naar verwachting bij een groot deel van de Nederlandse gemeenten meer geld in het laatje. Een groot deel wordt betaald door inwoners zelf, het overige deel komt van bezoekers. Vooral Loon op Zand denkt de schatkist in 2020 flink te spekken ten opzichte van vorig jaar. De opbrengsten stijgen hier met maar liefst 29,8 procent. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Tilburg e.o.