Volledig scherm
© Facebook

Grappenmaker bedenkt Facebookevenement: 'Knuffelen met luipaarden' in de Beekse Bergen

HILVARENBEEK - Dagenlang gaat het al bijna nergens anders meer over. Het heftige filmpje van een Frans gezin dat besluit uit de auto te stappen tussen de cheeta's in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Jasper de Hoog uit Utrecht doet graag een schepje bovenop het hele gebeuren. Hij besloot een evenement aan te maken op Facebook. Vrijdag net voor 0.00 uur waren er al ruim 14.000 mensen geïnteresseerd in een dagje 'Knuffelen met luipaarden' bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. 4.600 mensen geven vooralsnog aan daadwerkelijk te gaan.

Het evenement vindt, met een knipoog, plaats op 19 juli. Om precies te zijn van 14.33 uur tot 17.33 uur, maar 'de eindtijd is nog niet helemaal zeker, het zou om bepaalde redenen wat korter kunnen duren....'. 

In het park werd een Frans gezin afgelopen week bijna het slachtoffer van een groepje jachtluipaarden. De bezoekers waren, tegen de regels in, uitgestapt om de dieren van dichtbij te bekijken

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gemeente Hilvarenbeek weigert alsnog omgevingsvergunning varkensstal Haghorst
    PREMIUM

    Gemeente Hilvaren­beek weigert alsnog omgevings­ver­gun­ning varkens­stal Haghorst

    HAGHORST - Een varkenshouder uit Haghorst krijgt van de gemeente Hilvarenbeek geen omgevingsvergunning voor de uitbreiding van zijn stal aan de Koningin Julianaweg. Eerder stemde de gemeente nog wel in met de vergunningaanvraag, maar na jaren van juridische procedures heeft het Beekse college alsnog besloten de vergunning te weigeren. Het besluit moet nog beoordeeld worden door de Raad van State.

Tilburg e.o.