Volledig scherm
© Roy van der Lee

In de rij voor Tableau, het ultieme diner op Best Kept Secret

HILVARENBEEK - Dat er behalve nieuwe muziek en de beste sfeer ook prima eten te halen is op Best Kept Secret, dat wisten we al. Want wie geen zin heeft in een simpel broodje, maar in mosselen, tortilla's of een visje komt er ook aan zijn trekken.

Dit jaar is aan dat imposante culinaire assortiment iets nieuws toegevoegd: Tableau. Voor een vast bedrag kunnen bezoekers plaatsnemen aan een lange eettafel op een van de mooiste plekjes van het festivalterrein: op een vlonder aan het water net buiten de drukte.

Reservering
Daar kan onbeperkt gegeten en gedronken worden. Van boerenfrittata tot vers fruit. Ondanks dat alleen bezoekers met een reservering mogen aanschuiven, staat er toch gelijk een wachtrij voor Tableau. Dat heeft alles te maken met het beperkte aantal plaatsen.

Zaterdag en zondag kan er opnieuw worden aangeschoven aan de lange tafels. Dan wordt er behalve een diner ook lunch geserveerd.

Lees alles over het festival op bd.nl/bestkeptsecret.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.