Volledig scherm
De jubileumeditie van Decibel trok zaterdag 60.000 bezoekers. © John Schouten/Beeld Werkt

‘Jubileumeditie Decibel outdoor voorspoedig verlopen’

HILVARENBEEK – De vijftiende editie van Decibel outdoor is volgens organisator b2s voorspoedig verlopen. Het aantal klachten dat b2s via de klachtenlijn ontving bleef beperkt tot twintig stuks.

De lijn was zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur bereikbaar. Er was zelfs iemand die vroeg of het geluidsniveau wat omhoog kon, zodat hij heeft feestje beter mee kon vieren in zijn achtertuin. Ook op Twitter bleven de klachten uit, op een enkeling na.

60.000 bezoekers
De jubileumeditie van het dancefeest trok op zaterdag ruim 60.000 bezoekers. 15.000 daarvan beschikten over een weekendticket, waarmee ze op vrijdag en zondag eveneens op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek te vinden waren. Het goede weer, de sfeer en het overvolle programma maakten er een succesvol feest van.

Op vijftien podia verzorgden ruim 200 dj’s voor de muziek. De genres, allemaal ‘hardere’ stijlen, bestonden onder meer uit hardcore, (early) hardstyle, (early) rave, millennium, up-tempo en freestyle. Bekende namen als Lady Dana, Noisecontrollers, Brennan Heart, Darkraver, DJ Zany en Da Tweekaz draaiden de platen.

De jubileumeditie van het dancefeest trok op zaterdag ruim 60.000 bezoekers. 15.000 daarvan beschikten over een weekendticket, waarmee ze op vrijdag en zondag eveneens op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek te vinden waren.
  1. KlarinetNsemble komt met eerste Hilvarenbeekse familie-opera. 'Opera hoogdravend? Onbekend maakt onbemind'

    KlarinetNsemble komt met eerste Hilvarenbeekse familie-opera. 'Opera hoogdravend? Onbekend maakt onbemind'

    HILVARENBEEK - De Impresario, zo heet de allereerste Hilvarenbeekse familie-opera die op 26, 27 en 28 januari wordt opgevoerd in Elckerlyc. Een ambitieuze productie waar zo'n 100 mensen aan meewerken, vrij gebaseerd op Mozart's Der Schauspieldirektor. ,,We willen Hilvarenbeek kennis laten maken met het waanzinnige fenomeen opera", aldus dirigent Maarten Jense van het KlarinetNsemble.

Tilburg e.o.