Kiele Kiele van De Deftige Aap is Brabants Lekkerste Bier 2019

UPDATE + VIDEOHILVARENBEEK - Kiele Kiele is Brabants Lekkerste Bier 2019. Het Chinese rijstbier uit Gerwen liet een Amerikaanse barleywine uit Breda en een dubbelgehopte India Pale Ale uit Aarle-Rixtel achter zich.

 1. Natuur rondom Hilvarenbeek gevat in 75 aquarellen. ‘Met klodders en strepen mensen aanzetten tot wandelen’

  Natuur rondom Hilvaren­beek gevat in 75 aquarellen. ‘Met klodders en strepen mensen aanzetten tot wandelen’

  HILVARENBEEK - Het begon allemaal met fiets- en wandeltochten rondom Hilvarenbeek in coronatijd. Met zijn vrouw struinde Peter van Tilburg (75) de omgeving af, want: ver weg op vakantie ging door corona niet. De Hilvarenbeekse kunstenaar nam zijn fototoestel mee en maakte thuis vervolgens aquarellen van de meest uiteenlopende natuurgebieden rondom Hilvarenbeek. 75 stuks zijn gebundeld in een boek.
 2. Reclassering wil tbs voor brandstichter Beekse Bergen: ‘Verdachte totaal ontoerekeningsvatbaar’
  PREMIUM

  Reclasse­ring wil tbs voor brandstich­ter Beekse Bergen: ‘Verdachte totaal ontoereke­nings­vat­baar’

  BREDA – Reclassering wil dat de man die vorig jaar maart brand zou hebben gesticht bij de Beekse Bergen tbs met voorwaarden krijgt. De officier van justitie vertelde dat vrijdag aan het begin van de rechtszaak tegen de man bij de rechtbank in Breda. Bij de brand in het dierenpark kwamen tien dieren om het leven: acht impala's en twee koedoes (impala's en koedoes zijn antilopesoorten).

Tilburg e.o.