KlarinetNsemble Hilvarenbeek weet tot in Frankrijk te ontroeren

VIDEOMONTMEDY - Het KlarinetNsembe Hilvarenbeek staat aan de top in Nederland, maar permitteert zich bij toeren ook een uitstapje naar het buitenland. Het noorden van Frankrijk met name, al voelt het daar niet echt als een uitwedstrijd. Dirigent Maarten Jense is er, net als in Hilvarenbeek, letterlijk thuis.

  1. KlarinetNsemble komt met eerste Hilvarenbeekse familie-opera. 'Opera hoogdravend? Onbekend maakt onbemind'

    KlarinetN­sem­ble komt met eerste Hilvaren­beek­se familie-ope­ra. 'Opera hoogdra­vend? Onbekend maakt onbemind'

    HILVARENBEEK - De Impresario, zo heet de allereerste Hilvarenbeekse familie-opera die op 26, 27 en 28 januari wordt opgevoerd in Elckerlyc. Een ambitieuze productie waar zo'n 100 mensen aan meewerken, vrij gebaseerd op Mozart's Der Schauspieldirektor. ,,We willen Hilvarenbeek kennis laten maken met het waanzinnige fenomeen opera", aldus dirigent Maarten Jense van het KlarinetNsemble.
  2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Tilburg e.o.