Kevin Dagg Verg of Wilderness
Volledig scherm
Kevin Dagg Verg of Wilderness

LandArt Diessen: speels, grappig en leuk

DIESSEN - Redacteur Henri van der Steen nam een kijkje bij LandArt Diessen. Het project dat nog tot 23 september te zien is. "Hier wandelen is werkelijk een feest, over het paadje langs het riviertje, over de paadjes in het bos, rond de visvijver, zeker op een dag zonder regen of andere narigheid.""

 1. ‘Klèèn’ Pezerikken enige officiële carnavalsvierders in Beek
  PREMIUM

  ‘Klèèn’ Pezerikken enige officiële carnavals­vier­ders in Beek

  HILVARENBEEK – Niet de grote volwassen Pezerikken maar de ‘Klèèn’ Pezerikken zijn dit jaar tijdens carnaval in Hilvarenbeek het visitekaartje van de carnavalsvereniging. Vanuit het Pezerikkenmuseum werden zaterdagmiddag om elf over één Prins Jules van den Broek (12), Adjudante Cinya Verheggen (12) en Regelèèr Wies Robben (12) officieel via Facebook op digitale wijze geïnstalleerd. Toch wel een bijzondere gebeurtenis omdat er op carnavalsgebied dit jaar weinig gevierd kan worden.
 2. Proef van Luchtmacht geslaagd, Haghorst heeft minder last van helikopters

  Proef van Luchtmacht geslaagd, Haghorst heeft minder last van helikop­ters

  HAGHORST - De ramen van de huizen in Haghorst rammelen niet meer als de helikopters van het Defensie Helikopter Commando (DHC) overvliegen. Na een proef van negen maanden met een iets andere vliegroute, gaan de Chinooks en andere helikopters voortaan via de noordkant van Haghorst van Gilze en Rijen richting Oirschot. Een geslaagde proef, vindt ook de Coöperatie Haghorst. ,,Meer was niet haalbaar", zegt voorzitter Wim Blankers.
 1. Arts Sabine behandelde een jaar geleden eerste coronapatiënt
  Play

  Arts Sabine behandelde een jaar geleden eerste coronapa­tiënt

 2. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Ik zit zelf tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Ik zit zelf tot september vol'

Tilburg e.o.