Volledig scherm
© Thinkstock

Maet Hout Staet speelt Snorro in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - Toneelgroep Maet Hout Staet en KlarinetNsemble spelen vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 en vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december het toneelstuk Snorro bij cultureel centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek.

Het spel is een luchtig, vrolijk verhaal, doorspekt met muziek, zang en dans. Bezoekers kunnen zich vermaken met de lotgevallen van de soms wat onhandige, geheimzinnige held Snorro. Met zijn masker op is hij voor iedereen de grote onbekende die ten strijde trekt tegen het onrecht en op­komt voor de zwakkeren. Kijkers hebben het voordeel om snel kennis te maken met de man achter het masker en door welke onzekerheden en twijfels hij wordt gekweld. Eigenlijk is het dan gewoon een watje.

Snorro wordt zes keer gespeeld in cultureel centrum Elckerlyc aan Achter het Raadhuis 2 in Hilvarenbeek. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 19.00 uur, die op zondag om 14.00 uur. Kaarten zijn à 12,50 euro te reserveren via de website van Elc­kerlyc. Kinderen betalen 10 euro.

Tilburg e.o.