'Meneer Reimers' kijkt niet raar op van Marktplaatsdumping Druiventros: 'Ze vonden het maar ouwe meuk'

VIDEOBERKEL-ENSCHOT – Het verbaast hoteladviseur Willem Reimers (71) niet dat de eigenaren van De Druiventros de complete inboedel van het pop-up restaurant op Marktplaats hebben gezet. De familie Mutsaers was volgens 'de bekendste gastheer van Nederland' al vanaf dag één niet te spreken over de inrichting van het restaurant. ,,Ze vonden het maar ouwe meuk, dus dit had ik wel zien aankomen.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Cor en Cis van den Hurk vieren diamanten bruiloft in Leijhoeve

  Cor en Cis van den Hurk vieren diamanten bruiloft in Leijhoeve

  TILBURG/HILVARENBEEK - Cor en Cis van den Hurk – van der Biezen vierden zondag 12 augustus dat ze 60 jaar getrouwd zijn. In 1958 traden ze in Rosmalen in het huwelijksbootje. Meteen na hun huwelijksreis namen ze hun intrek in het toenmalige hotel Dalan in Esbeek. Cor had per 1 september een baan als leraar aanvaard aan de mavo in Hilvarenbeek en hun huis was nog niet klaar. Na een paar maanden betrokken ze hun net gereed gekomen huis in de Petershemstraat in Hilvarenbeek.
 2. Pluimveehouder uit Haghorst is apaches boven zijn stal beu: 'Vooral die chinooks zorgen voor een enorm geweld.'
  PREMIUM

  Pluimvee­hou­der uit Haghorst is apaches boven zijn stal beu: 'Vooral die chinooks zorgen voor een enorm geweld.'

  HAGHORST - Alsof de hele wereld aan het schudden is, zo omschrijft pluimveehouder Jeroen Bertens uit Haghorst het. ,,Ik heb dubbel glas in mijn huis, maar dat trilt er bijna uit. Laatst had ik een schilder uit Tilburg over de vloer. Die wist echt niet wat hij meemaakte." Bertens heeft het over de helikopters van vliegbasis Gilze-Rijen, die regelmatig oefenvluchten maken boven zijn bedrijf.

Tilburg e.o.