Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Met je bankpas betalen op Best Kept Secret: 'Niet meer in de rij staan'

HILVARENBEEK - Festival Best Kept Secret in Hilvarenbeek maakt het voor de bezoekers mogelijk om volledig contactloos te betalen bij alle barren en eetplekken.

De organisatie geeft op Facebook aan dat het een logische stap is nadat ze in 2014 een betaalchip aan de polsband hadden toegevoegd: 'De afgelopen jaren zagen we al dat jullie bijna allemaal een bankpas of creditcard gebruikten om de betaalchip aan je polsbandje op te laden. De voordelen? Je houdt geen tegoeden meer over na afloop van het festival en je hoeft ook niet meer in de rij bij de kassa te staan om je tegoed op te laden'.

Naast zowel met pincode als contactloos te kunnen betalen, is ook rondjes geven vereenvoudigd. Dit kan met apps zoals Cost Split, WieBetaaltWat en Ipayou.

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats van 16 juni tot 18 juni. 

  1. Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluidsoverlast
    video

    Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluids­over­last

    HILVARENBEEK - Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht vallen, maar op Twitter regende het ook dit weekeinde: klachten. Voor de tweede dag ervoeren mensen zaterdag overlast van Decibel outdoor, een driedaags hardcorefestival, dat plaatsvindt op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Volgens een woordvoerster van de gemeente staat de teller na twee dagen op 74 officiële klachten.

Tilburg e.o.