Volledig scherm
Pim van Beurden (l), zus Danique en Kris Zigenhorn voor Herberg Den Hemel. © Jeroen de Jong/Beeld Werkt

Metamorfose en nieuwe eigenaren voor Herberg den Hemel in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - Het karakteristieke horecapand van Herberg Den Hemel aan de Goirlesedijk in Hilvarenbeek wacht een metamorfose. De nieuwe eigenaren - Pim en Danique van Beurden en Kris Zigenhorn - willen de huidige herberg met de grond gelijk maken. Om er een nieuw pand voor terug te zetten met een eet- en drinkgelegenheid, een terras, vergaderruimte en feestzaal. Eind dit jaar moet die klus geklaard zijn.

„Daar waar onze grootouders een borrel dronken en onze ouders gingen dansen, gaan wij onze droom verwezenlijken”, zeggen Danique (27) en Kris (29) uit Hilvarenbeek. Samen met hun (schoon)broer Pim, eigenaar van grand-café De Zwaan aan de Vrijthof in Hilvarenbeek, slaan zij de handen ineen om Den Hemel nieuw leven in te blazen. Danique en Kris, beiden bekend van De Zwaan, worden het gezicht van Den Hemel.

Voor Liesbeth Horrevorts (59) en haar man Ton Aart (54), de huidige uitbaters van Den Hemel, is de tijd daar om afscheid te nemen van het tijdperk Horrevorts en Den Hemel. Onder de twee zonen zit geen opvolger. Liesbeth: „Het is niet makkelijk voor ons om het stokje door te geven, maar wij zijn heel blij met de Bekenaren Pim, Danique en Kris. Het voelt goed.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kermis in Hilvarenbeek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

    Kermis in Hilvaren­beek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

    HILVARENBEEK - De kermis in Hilvarenbeek wordt in 2019 niet gehouden in het traditionele tweede weekend van juni, maar in het weekend vóór Hemelvaart. Dat heeft het Beekse college besloten omdat het tweede weekend van juni volgend jaar gelijk valt met Pinksteren. Veel kermisexploitanten hebben dan een vaste plek op pinksterevenementen. Hilvarenbeek wil de kermis in 2019 ook aangrijpen voor een aantal vernieuwingen.
  2. Inbreker loopt op gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in camera en komt terug voor tweede ronde

    Inbreker loopt op gemak rond in woning Diessen, neemt spullen mee, kijkt recht in camera en komt terug voor tweede ronde

    DIESSEN - Een getatoeëerde inbreker die op z'n dooie akkertje rondwandelt, dingen meeneemt, weggaat en even later nog eens terugkomt om een tweede lading mee te nemen. Ondertussen kijkt hij ook nog eens recht in de bewakingscamera. De politie toonde dinsdagavond in Opsporing Verzocht de opvallende beelden die de bewakingscamera van de woning aan de Echternachtstraat in Diessen registreerden op 21 mei.

Tilburg e.o.