Volledig scherm
Pim van Beurden (l), zus Danique en Kris Zigenhorn voor Herberg Den Hemel. © Jeroen de Jong/Beeld Werkt

Metamorfose en nieuwe eigenaren voor Herberg den Hemel in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - Het karakteristieke horecapand van Herberg Den Hemel aan de Goirlesedijk in Hilvarenbeek wacht een metamorfose. De nieuwe eigenaren - Pim en Danique van Beurden en Kris Zigenhorn - willen de huidige herberg met de grond gelijk maken. Om er een nieuw pand voor terug te zetten met een eet- en drinkgelegenheid, een terras, vergaderruimte en feestzaal. Eind dit jaar moet die klus geklaard zijn.

„Daar waar onze grootouders een borrel dronken en onze ouders gingen dansen, gaan wij onze droom verwezenlijken”, zeggen Danique (27) en Kris (29) uit Hilvarenbeek. Samen met hun (schoon)broer Pim, eigenaar van grand-café De Zwaan aan de Vrijthof in Hilvarenbeek, slaan zij de handen ineen om Den Hemel nieuw leven in te blazen. Danique en Kris, beiden bekend van De Zwaan, worden het gezicht van Den Hemel.

Voor Liesbeth Horrevorts (59) en haar man Ton Aart (54), de huidige uitbaters van Den Hemel, is de tijd daar om afscheid te nemen van het tijdperk Horrevorts en Den Hemel. Onder de twee zonen zit geen opvolger. Liesbeth: „Het is niet makkelijk voor ons om het stokje door te geven, maar wij zijn heel blij met de Bekenaren Pim, Danique en Kris. Het voelt goed.”

Tilburg e.o.