Volledig scherm
De motorrijder die met 210 kilometer per uur over de N269 bij Hilarenbeek reed. © Twitter verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant

Motorrijder crosst met 210 door Hilvarenbeek, 90 bestuurders beboet bij snelheidscontrole

HILVARENBEEK - Een motorrijder kan een flinke boete verwachten, nadat hij zondag met grote snelheid over de N269 bij Hilvarenbeek reed. Hij werd geflitst toen hij 210 kilometer per uur reed. 

In totaal werden zondag op dit stuk weg 90 mensen gesnapt op te hard rijden. De motorrijder was de grootste snelheidsduivel. Alle hardrijders kunnen een boete verwachten, zo belooft de verkeersdienst van de politie. 

 1. Silvia Bloemsma stapt uit Gemeenschapslijst en gaat in Hilvarenbeek verder als eenmansfractie
  PREMIUM

  Silvia Bloemsma stapt uit Gemeen­schaps­lijst en gaat in Hilvaren­beek verder als eenmans­frac­tie

  HILVARENBEEK - Verrassend nieuws dit weekeinde vanuit de politiek in Hilvarenbeek. Het raadslid Silvia Bloemsma heeft laten weten per direct het lidmaatschap van de Gemeenschapslijst te hebben opgezegd en wil voorlopig verder gaan als onafhankelijke eenmansfractie. In een schrijven aan haar collega's van de gemeenteraad licht de huidige demissionaire wethouder haar besluit toe.
 2. Voorkeur voor zelfbeheer van nieuw zwembad in Hilvarenbeek

  Voorkeur voor zelfbeheer van nieuw zwembad in Hilvaren­beek

  HILVARENBEEK - Een meerderheid van de gemeenteraad in Hilvarenbeek wil dat de nieuwe sportaccommodatie aan de Roodloop geëxploiteerd gaat worden door een daarvoor nog op te richten stichting. Dat bleek donderdag tijdens de commissie Ruimte. HOI Werkt en VVD zijn voor zo'n vorm van zelfbeheer, terwijl het CDA liever een commerciële exploitant ziet. Gemeenschapslijst was kritisch over zelfbeheer, maar sprak nog geen voorkeur uit.

Tilburg e.o.