Volledig scherm
© Thinkstock

Muziekcafé in voormalig restaurant Pieter Bruegel in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - De plannen voor de invulling van het horecapand aan de Geldersestraat in Hilvarenbeek waar voorheen Pieter Bruegel was gevestigd, krijgen steeds meer vorm. Medio oktober opent nieuwe eigenaar Piet Huijbregts de deuren van een muziekcafé.

Huijbregts, bekend als eigenaar van onder meer restaurant-herberg St. Petrus en Taverne Paulus in Hilvarenbeek, heeft de formule zelf bedacht. ,,Het wordt een warm café waar je rustig kunt praten onder het genot van een hapje en een drankje en luistermuziek door akoestische optredens. Het staat allemaal nog een beetje in de kinderschoenen."

Bekenaar Nol Havens, bekend van VOF de Kunst, gaat de artiesten selecteren die in het café zullen optreden. Momenteel is de verbouwing van het pand in volle gang. Huijbregts is nog op zoek naar een passende naam voor zijn muziekcafé.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.