Twee keer trok de man zijn slachtoffer, jonge meisjes, de bosjes in ter hoogte van een houten schuilhut. Volgens de rechtbank was zijn intentie hen te verkrachten, maar moest hij vluchten.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee keer trok de man zijn slachtoffer, jonge meisjes, de bosjes in ter hoogte van een houten schuilhut. Volgens de rechtbank was zijn intentie hen te verkrachten, maar moest hij vluchten. © Politie

'Nachtmerrie van elke vrouw’ uit Diessen krijgt 4 jaar cel en tbs voor Kempen-verkrachtingen

DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie noemt hem de Kempenverkrachter en ‘de grootste nachtmerrie van elke vrouw: de bruut uit de bosjes’. De rechtbank spreekt van schokkend gedrag en geeft de 36-jarige man uit Diessen, die woonachtig is in Oirschot, vier jaar cel voor twee verkrachtingspogingen. Daarna moet hij naar de tbs-kliniek.

 1. Debat over Mierbeek vliegt uit de bocht in de raad van Hilvarenbeek: burgemeester grijpt in
  PREMIUM
  UPDATE

  Debat over Mierbeek vliegt uit de bocht in de raad van Hilvaren­beek: burgemees­ter grijpt in

  HILVARENBEEK/ESBEEK - Het debat over het uitbreiden van bedrijventerrein Mierbeek in Esbeek is donderdagavond behoorlijk uit de bocht gevlogen. VVD, CDA en LEV maakten verwijten aan het adres van de collega's van HOI Werkt en Gemeenschapslijst, én aan wethouder Ted van de Loo. Burgemeester Evert Weys moest de vergadering tot de orde roepen: ,,Ik roep op om respectvol met elkaar om te gaan. Dit geeft niet het goede voorbeeld naar onze inwoners toe.”
 1. Winkelen op afspraak in de kringloopwinkel: 'Fijn, maar mis wel een stuk gezelligheid'
  Play

  Winkelen op afspraak in de kringloop­win­kel: 'Fijn, maar mis wel een stuk gezellig­heid'

 2. Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'
  Play

  Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'

Tilburg e.o.