Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto © Erik van Hest / BD

Nieuwe sportaccommodatie Roodloop in Hilvarenbeek geopend

VIDEOHILVARENBEEK - Voor de officiële opening van de nieuwe sportaccommodatie aan de Roodloop in Hilvarenbeek is ook de Brabantse cabaretière Christel de Laat ingezet. “Leuk om hierbij betrokken te zijn. Wat een drukte zeg. Het is fantastisch, maar dan ook echt. Welke gemeente wil dit niet, alles zo gecentreerd bij elkaar.”

Onder het motto de jeugd heeft de toekomt wordt de opening verricht door basketbalspelertjes Biks Shotjes. Mathijs (10) en Thomas (8) hebben hun eerste wedstrijd onlangs er al op zitten. “Gewonnen van Boxtel”, vertel Thomas trots. Hij weet ook te vertellen dat de vloer beter stuitert dan op de oude locatie.

  1. Weg van het Vrijthof in Maastricht, op naar de Vrijthof in Hilvarenbeek: 592 mountainbikers zijn onderweg

    Weg van het Vrijthof in Maastricht, op naar de Vrijthof in Hilvaren­beek: 592 mountainbi­kers zijn onderweg

    MAASTRICHT- Het Vrijthof in Maastricht loopt leeg, de Vrijthof in Hilvarenbeek ligt er nog verlaten bij. De KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge is zaterdagochtend van start gegaan. Een groep van 592 mountainbikers uit voornamelijk Midden-Brabant heeft 150 kilometer voor de boeg, waarvan een aanzienlijk deel door België. Rond 14 uur wordt de snelste uit het peloton op de Vrijthof in Hilvarenbeek verwacht. Een dikke zoen van Patty Pitt zal de beloning zijn.

Tilburg e.o.