Volledig scherm
© stock.xchng

Pepernotenconcert met pieten in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK – Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 en theatermaker Anke Spieringhs slaan dit jaar de handen opnieuw ineen om een Pepernotenconcert op de planken te brengen. Het evenement vindt op vrijdag 2 december plaats in de theaterzaal van de Elckerlyc aan de Achter Het Raadhuis 2 in Hilvarenbeek.

Op verzoek van Anke Spieringhs komen dit jaar dezelfde pieten als vorig jaar naar het concert. Zo komen onder meer Regelpiet en Piekpiet weer langs, die tijdens de voorstelling van alles meemaken.

Het concert begint om 19.00 uur en duurt tot 19.45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij CC Elckerlyc, Kantoorboekhandel Peter Swaanen, De Gouden Carolus en Pompie. Voor kinderen tot twaalf jaar zijn de kaartjes gratis, ouderen betalen vijf euro.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.