Volledig scherm
De Belgen nemen Best Kept Secret over. © Roy van der Lee

Rode Duivels nemen Best Kept Secret over

HILVARENBEEK - Hun landgenoten van Black Box Revelation beklimmen zaterdag het hoofdpodium, maar de meeste Belgen op Best Kept Secret staan intussen net buiten het festivalterrein om de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Ierland te kijken op een enorm scherm.

Ongeveer een op de drie bezoekers van het festival komt uit België.

EK
Vanaf dag één zijn de shirts, vlaggen en pruiken in de Belgische driekleur dan ook niet te missen. Uiteraard willen zij niets missen van de verrichtingen van hun land op het EK in Frankrijk.

Net als twee jaar geleden tijdens het WK heeft de organisatie voor hen een enorm scherm neergezet waarbij duizenden fans zich hebben verzameld.

Lees alle updates over festival Best Kept Secret op bd.nl/bestkeptsecret.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.