Volledig scherm
Sjoerd Zeebregts nieuwe prins van de Pezeriken Hilvarenbeek. © Bertrand Verhelst

Sjoerd Zeebregts is jonge, nieuwe carnavalsprins bij de Pezerikken

HILVARENBEEK- De 23-jarige Sjoerd Zeebregts uit Hilvarenbeek is zaterdagavond in de Hispohal officieel onthuld als de nieuwe Prins van de Pezerikken. Na een soort nepquiz, waarbij zogenaamde kandidaten voor de titel moesten worden weggespeeld, verscheen vanuit een rookgordijn Prins Sjoerd op het podium.

De kersverse prins, student aan de Politieacademie in Rotterdam, zal samen met zijn adjudant Alex van Boxtel tijdens carnaval de scepter over het Pezerikkengat gaan zwaaien.

Meteen na zijn installatie reikte de prins zijn eerste persoonlijke onderscheiding onder het motto 'Niet klèn te krègen!' uit aan zijn ouders. En dat was meteen ook het startsein voor het nieuwe evenement van de Pezerikken 'Drie Mòndjes Vurraf' waarbij het beste Bikse carnavalslied zal worden gekozen.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.