Volledig scherm
© Thinkstock

't Liekesfist Hilvarenbeek krijgt nieuwe invulling

HILVARENBEEK - Carnavalsactiviteit ’t Liekesfist van CV de Pezerikken in Hilvarenbeek wordt in een nieuw jasje gestoken.

Volgens Commissielid Coen van de Wouw krijgt de avond een meer laagdrempelig karakter. Iedere deelnemer zingt een zelf verzonnen nummer en doet een carnavalscover. Ook heeft elke deelnemer een eigen fanclub achter zich te staan. ,,Ons doel is dat het feest meer gaat leven in het dorp”, zegt Van de Wouw.

De voorverkoop van het ’t Liekesfist start op vrijdag 21 oktober bij Café ’t Schouwke aan het Vrijthof 18 in Hilvarenbeek.

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.