Volledig scherm
© Thinkstock

Tieners (15 en 17) aangehouden na steekincident in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - De politie heeft dinsdag twee tieners van 15 en 17 jaar aangehouden voor een steekincident in Hilvarenbeek afgelopen zaterdag. Daarbij raakte een 19-jarige jongeman uit Hilvarenbeek gewond.

Rond 23.00 uur was er bij de parkeergarage van Cultureel Centrum Elkerlyc aan de Dekanijstraat in Hilvarenbeek een steekpartij. Twee mannen werden daar belaagd door een groepje, een van de twee raakte daarbij gewond. Wat de aanleiding geweest kan zijn, is niet duidelijk. De jongemannen stonden te roken toen ze in een hoekje werden gedreven, zo luidt de verklaring.

Het slachtoffer moest worden gehecht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Dinsdagochtend werden de twee verdachten aangehouden. De 15-jarige jongen komt uit Goirle, de 17-jarige uit Tilburg. Beide jongens worden door de politie verhoord. 

Het onderzoek loopt door, de politie is nog op zoek naar andere mogelijke betrokkenen.

  1. Gemeenteraden zoeken creatieve vergaderopties in coronatijd

    Gemeentera­den zoeken creatieve vergaderop­ties in coronatijd

    TILBURG - Het is een wat desolate aanblik. Burgemeester Mark van Stappershoef die samen met griffier - op uiteraard gepaste afstand - in een lege raadszaal zit. Na een kleine minuut kijkt de voorzitter van de gemeenteraad van Goirle op zijn horloge. ,,Er was een raadsvergadering uitgeschreven, maar er is geen raadslid aanwezig. Dat betekent dat het quorum niet is gehaald en er ons niets anders rest dan de vergadering te verzetten.”

Tilburg e.o.