Botsing in Hilvarenbeek
Volledig scherm
Botsing in Hilvarenbeek © Jack Brekelmans

Twee gewonden en veel schade bij botsing in Hilvarenbeek

HILVARENBEEK - Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising Ambrosiusweg en de Tilburgseweg in Hilvarenbeek zijn zaterdagavond rond 20.30 uur twee automobilisten gewond geraakt. Ze zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. ’Hilvarenbeek maakt procedurefouten bij zonneparken in Haghorst en Baarschot’

  ’Hilvaren­beek maakt procedure­fou­ten bij zonnepar­ken in Haghorst en Baarschot’

  HILVARENBEEK - In totaal dienen een kleine twintig huishoudens in Haghorst en Baarschot deze week bezwaren in tegen de komst van twee zonneparken in hun woonplaats. Juridisch adviseur Peter van Leest heeft de gemeente Hilvarenbeek wel laten weten dat hij drie weken de tijd neemt voor mogelijke aanvullingen. ,,De gemeente heeft de procedure op een paar punten niet goed gevolgd", vindt Van Leest. Een standpunt waar het college van B en W het overigens niet mee eens is.
 2. Jongerenwerker Hilvarenbeek: ‘Het is niet gek om hier een xtc-pilletje te gebruiken’
  PREMIUM

  Jongeren­wer­ker Hilvaren­beek: ‘Het is niet gek om hier een xtc-pilletje te gebruiken’

  HILVARENBEEK - Mensen gebruiken nu eenmaal drugs, dus ook in Hilvarenbeek. Twee jongerenwerkers van R-Newt nemen het initiatief om drugsgebruik en de gevolgen daarvan onder jongeren én hun ouders bespreekbaar te maken. Niet in een avond ongemakkelijk praten, maar wél met een reeks luchtige bijeenkomsten. ‘Want een pilletje gebruiken? Dat vindt niemand in het dorp echt raar’, ontdekten de jongerenwerkers.

Tilburg e.o.