Volledig scherm
Herberg St. Petrus is al van de familie Huijbregs. © Google Maps

Voormalig restaurant Pieter Bruegel in Hilvarenbeek nu van familie Huijbregts

HILVARENBEEK - Het horecapand aan de Gelderstraat in Hilvarenbeek waar tot 2012 restaurant Pieter Bruegel was gevestigd, is gekocht door de familie Huijbregts, eigenaar van onder meer restaurant-herberg St. Petrus en Taverne Paulus in Hilvarenbeek.

Concrete plannen voor de invulling van het horecapand zijn er op dit moment echter nog niet.

Jop Huijbregts, een van de drie zonen van de horecafamilie, laat weten dat het pand is gekocht tijdens een executieveiling. "We hadden een bod uitgebracht omdat het pand grenst aan een pand dat al van ons is. Het was dus een mooie kans om een buurpand te kopen, maar dat we de veiling wonnen was tegelijkertijd ook een beetje een verrassing.”

Volgens Huijbregts kan het nog alle kanten op met de nieuwe aanwinst. "We kunnen er zelf iets gaan neerzetten, maar het kan ook nog zijn dat we het pand verhuren of dat er een winkel komt.”

  1. Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    Jack van der Aa al jaren de spil van Biest-Houtakker

    BIEST-HOUTAKKER - Vraag Jack van der Aa naar zijn vrijwilligerswerk bij SVSOS en hij haalt zijn schouders op. Want er is toch niets bijzonders aan het feit dat hij al bijna drie decennia de kantine bij de Biestse voetbalvereniging beheert? Samen met zijn vrouw Marianne is Jack minstens drie avonden in de week én in de weekenden op de club te vinden. ,,Of de eerste wedstrijd nu om 07.45 uur is of 11.00 uur, Jack en Marianne zijn er altijd", zegt secretaris Wim van de Biggelaar.

Tilburg e.o.