Volledig scherm
Het pand aan de Vrijthof 11 in Hilvarenbeek. © Google Streetview

VVV Hilvarenbeek ziet definitief af van locatie Vrijthof

HILVARENBEEK - VVV Land van de Hilver ziet definitief af van de vestiging van een nieuw bezoekerscentrum aan de Vrijthof in Hilvarenbeek. Volgens het VVV-bestuur is het financieel niet haalbaar en is er te weinig medewerking vanuit de gemeente Hilvarenbeek.

Het Beekse college zegt echter dat het zich 'maximaal' heeft ingespannen voor een bezoekerscentrum naast het gemeentehuis. Zo was de gemeente bereid 54.000 euro te investeren in het nieuwe centrum. Ook zou er jaarlijks 42.500 euro subsidie worden overgemaakt. De VVV moest wel 10.000 euro servicekosten voor de Vrijthof 11 betalen.

  1. Hilvarenbeekse huisarts Marcel Maas neemt na 30 jaar afscheid

    HILVARENBEEK - Na bijna 30 jaar heeft de Hilvarenbeekse huisarts Marcel Maas afscheid genomen van zijn patiënten. Een afscheid tegen wil en dank. Een herseninfarct dwong de 60-jarige Maas om eerder te stoppen met werken. ,,Het is een proces van maanden geweest om dat gedwongen besluit te accepteren", aldus de huisarts, die zichzelf als 'ouderwetse gezinsarts' typeert. ,,Dat zal ik gaan missen, dat je deel uitmaakt van de levensloop van mensen en hun gezin."

Tilburg e.o.