Chantal Heuvelmans strijdt al acht jaar tegen kanker en nu Alp d'Huzes niet doorgaat, organiseert ze zelf acties. Zo heeft ze een aantal fietstochten door de omgeving uitgezet.

Foto met shirt van Alp d’Huzes waarop sponsoren staan.
Volledig scherm
Chantal Heuvelmans strijdt al acht jaar tegen kanker en nu Alp d'Huzes niet doorgaat, organiseert ze zelf acties. Zo heeft ze een aantal fietstochten door de omgeving uitgezet. Foto met shirt van Alp d’Huzes waarop sponsoren staan. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Weer geen Alpe d’HuZes dit jaar? Dan bedenkt Chantal Heuvelmans toch zelf een fietstocht

DIESSEN – Ze nam al driemaal deel aan Alpe d’HuZes, maar nu dat voor het tweede jaar niet doorgaat wil de Diessense Chantal Heuvelmans (49) zelf een daad stellen en een eigen tocht organiseren. De strijd tegen kanker maakt ze al acht jaar zelf aan den lijve mee. ,,Al strijd ik niet voor mezelf, dan doe ik het altijd nog voor anderen in zo’n situatie.”

  1. Twee boa’s blokkeren de weg en G. geeft dan juist gas: ‘Stoppen kwam niet in me op, het was pure schrik’
    PREMIUM

    Twee boa’s blokkeren de weg en G. geeft dan juist gas: ‘Stoppen kwam niet in me op, het was pure schrik’

    DIESSEN - Het was ‘pure schrik’ waardoor de 41-jarige G.G. gas gaf toen twee groene boa’s hem tot stoppen probeerden te dwingen op de Ansbaldweg in Diessen. ,,Stoppen kwam gewoon niet in me op”, aldus de verdachte. Een heg, een brievenbus en de grote Land Cruiser van de boa’s liepen forse schade op. En de gevolgen voor de Tilburger waren behoorlijk. In plaats van een gevangenisprogramma thuis, moest hij weer terug de cel in.

Tilburg e.o.