Volledig scherm
Een impressie van de editie van vorig jaar, de laatste in de Spoorzone. © Woo Hah!

Woo Hah! uitverkocht: dagelijks 32.500 bezoekers naar Beekse Bergen

HILVARENBEEK - Ook op de nieuwe, grotere locatie en met een extra festivaldag weten de fans Woo Hah! te vinden. Het hiphopfestival maakt bekend dat ook de editie van 2018, komend weekeinde, uitverkocht is. Er komen dagelijks 32.500 bezoekers uit 60 landen.

Woo Hah! werd altijd gehouden in de Tilburgse Spoorzone, maar wijkt dit jaar voor het eerst uit naar het evenemententerrein van de Beekse Bergen. Daar verwelkomt Woo Hah! meer dan het dubbele van het bezoekersaantal van vorig jaar. Het festival heeft een enorme groei doorgemaakt: vijf jaar geleden begon het in de Spoorzone met 4000 bezoekers. Nu is het naar eigen zeggen een van de drie grootste hiphopfestivals van Europa.

,,Afgelopen jaar was de grootste en meest spannende stap tot nu toe. We zijn blij dat deze transitie op voorhand al geslaagd lijkt te zijn en dat de gehele internationale hiphop community ons wederom gesteund heeft door massaal tickets te kopen”, aldus festivaldirecteur Ruud Lemmen.

Vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli treden meer dan 60 hiphop en R&B-artiesten op in Hilvarenbeek. Als headliners worden J. Cole, A$AP Rocky, Migos, Ty Dolla $ign, Joey Bada$$ en Lil Pump beschouwd.

Tilburg e.o.