Volledig scherm
PREMIUM
Borrel- en eetcafé De Druif. Vanaf 1 september is er een nieuwe eigenaar. © Google Maps

Café De Druif aan Bossche Markt verkocht: 'Een unieke kans'

DEN BOSCH - Peter Holterman, mede-eigenaar van borrelcafé ’t Root in de Bossche Kolperstraat, is vanaf 1 september eigenaar van het aan de Markt gelegen borrel- en eetcafé De Druif.

,,Toen ik een poosje geleden hoorde dat de zaak te koop stond heb ik meteen contact gezocht met de makelaar en de eigenaar. Het is een unieke kans die ik direct heb gegrepen.'' Dat zegt Holterman over het horecabedrijf dat met inventaris en goodwill onlangs te koop stond voor 335.000 euro.

 1. Bekende boerenactivist (30) zat in trekker die levensgevaarlijke situatie veroorzaakte, politie rekent op arrestaties
  video

  Bekende boerenacti­vist (30) zat in trekker die levensge­vaar­lij­ke situatie veroorzaak­te, politie rekent op arresta­ties

  Bij het uit de hand gelopen boerenprotest in Groningen is Arjen Schuiling, een van de bekendste boerenactivisten van Nederland, betrokken geraakt bij een levensgevaarlijk incident. Schuiling zat als bijrijder in een tractor die diverse hekken omver ramde en bijna een fietser omver reed. De organisator van het Malieveldprotest betuigt spijt. ,,Ik had uit moeten stappen of eerder in moeten grijpen”, zegt hij tegen deze nieuwssite. De politie onderzoekt het incident en verwacht op korte termijn aanhoudingen te verrichten.
 2. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

  Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

  TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”