Patricia van Rooij en Rik Spooren ondertekenen de intentieovereenkomst zodat Erbij Dagebesting aan de slag kan bij De Kleine Aarde. Guido van de Laar, een van de eigenaren van Erbij Dagbesteding, kijkt toe.
Volledig scherm
Patricia van Rooij en Rik Spooren ondertekenen de intentieovereenkomst zodat Erbij Dagebesting aan de slag kan bij De Kleine Aarde. Guido van de Laar, een van de eigenaren van Erbij Dagbesteding, kijkt toe. © Domien van der Meijden

Erbij Dagbesteding kan aan de slag bij De Kleine Aarde

BOXTEL - Erbij Dagbesteding uit Boxtel gaat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onderbrengen bij De Kleine Aarde met groenbeheer. Daartoe is een overeenkomst gesloten met Kleine Aarde Netwerk. Er is plek voor zeker een stuk of vijf cliënten die als dagbesteding in het groenbeheer komen werken in en om het voedselbos van De Kleine Aarde in Boxtel.

  1. LIVE | Vliegmaatschappen blij met versoepelingen VS, laagste aantal positieve test sinds begin juli
    Coronavirus

    LIVE | Vliegmaat­schap­pen blij met versoepe­lin­gen VS, laagste aantal positieve test sinds begin juli

    Gevaccineerde reizigers uit de Europese Unie zijn vanaf november weer welkom in de Verenigde Staten. Daarmee gaan de grenzen voor het eerste sinds 18 maanden weer open voor mensen zonder Amerikaans paspoort of verblijfsvergunning. En in Nederlandse ziekenhuizen liggen maandag nog 565 coronapatiënten. Dat zijn er zes meer dan een dag eerder. Het aantal nieuwe besmettingen is inmiddels gedaan tot het niveau van begin juli. Het RIVM registreerde afgelopen etmaal 1370 positieve tests. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in dit liveblog. Lees hier het vorige liveblog terug.