Volledig scherm
Patricia van Rooij en Rik Spooren ondertekenen de intentieovereenkomst zodat Erbij Dagebesting aan de slag kan bij De Kleine Aarde. Guido van de Laar, een van de eigenaren van Erbij Dagbesteding, kijkt toe. © Domien van der Meijden

Erbij Dagbesteding kan aan de slag bij De Kleine Aarde

BOXTEL - Erbij Dagbesteding uit Boxtel gaat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onderbrengen bij De Kleine Aarde met groenbeheer. Daartoe is een overeenkomst gesloten met Kleine Aarde Netwerk. Er is plek voor zeker een stuk of vijf cliënten die als dagbesteding in het groenbeheer komen werken in en om het voedselbos van De Kleine Aarde in Boxtel.

Erbij Dagbesteding uit Boxtel, die ook mensen heeft werken bij Wasserij Boumans, gaat de nieuwe werkkrachten leveren. Patricia van Rooij van KAN en Rik Spooren van Erbij Dagbesteding ondertekenden gisteren in het voedselbos een intentieverklaring voor de samenwerking.

,,Wij doen het onderhoud en natuurbehoud van het voedselbos, de oude schapenwei, het dierenhuisje en de vijver. Er is achterstallig onderhoud en de biodiversiteit van dit stuk Kleine Aarde moet op een hoger plan komen. Wij leveren de expertise en de materialen", vertelde Van Rooij. Spooren vindt de locatie van De Kleine Aarde prima. ,,Groenbeheer, dierenverzorging en kluswerk. Daar gaan we cliënten bij zoeken die dat graag willen en kunnen."

  1. Twee gevallen coronavirus in Frankrijk: ‘Eén patiënt reisde vanuit China via Nederland naar huis’
    'Meer besmettingen verwacht'

    Twee gevallen coronavi­rus in Frankrijk: ‘Eén patiënt reisde vanuit China via Nederland naar huis’

    In Frankrijk zijn twee gevallen van het besmettelijke coronavirus opgedoken: één in Parijs en één in Bordeaux. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. Volgens Agnès Buzyn zijn het de eerste gevallen die bekend zijn in Europa. Een van de patiënten, een 48-jarige man met Chinese roots, is opgenomen in een ziekenhuis in Bordeaux. Een artsendienst meldt via Facebook dat de man heeft verklaard op reis te zijn geweest naar China en via Nederland is teruggereisd.

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
4-0
ADO Den HaagADO
away logo