Volledig scherm
PREMIUM
Bij Schutjens kun je GTL tanken, dat is witte diesel die ook vriendelijker is voor het milieu. © Domien van der Meijden

'Gekkenwerk, 180 kilometer omrijden voor blauwe diesel'

MIDDELRODE - Bosschenaar Charles van Brussel moet 180 omrijden naar Horst om 'schoon' te tanken. Gekkenwerk zegt PeterSchutjens van Schutjens Autoservice. Want in plaats van blauwe diesel kan hij GTL tanken (blanke diesel), zo'n beetje om de hoek in Middelrode. Charles gaat het eens uitproberen.

Bosschenaar Charles van Brussel (62) is verbaasd, maar ook blij verrast. Afgelopen week meldde hij aan deze krant dat hij steevast 180 kilometer omrijdt om in het Limburgse Horst blauwe diesel te tanken. Want dat is er in Brabant nergens te krijgen.

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Tilburgse flat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.